Kas tekiila on mezcal? Kas sool ja sidrun või kaneel ja apelsin? Sangria hoopis?
Tekiila on aastakümneid tuntud, kui peojoogina, mis toob meeletult hea tuju, aga ka selle võrra raskema hommiku. Kas on aga agaavinapse,
mis maitsevad hästi ja ei teejärgmine päev haiget?
Muidugi on!
Agaavikoolitusel õpime tundma õigeid manustamisvõtteid, degusteerime parimaid agaavisaaduseid, tutvume tekiila- ja mezcalitootmise arhailiste ja tänapäevaste
tootmisprotsessidega. Muidugi ei jää ka lahti rääkimata asteekide ja konkistadooride
panused “jumalate nektari” arenguloos.
Tekiila on aastakümneid tuntud, kui peojoogina, mis toob meeletult hea tuju, aga ka selle võrra raskema hommiku. Kas on aga agaavinapse,
mis maitsevad hästi ja ei teejärgmine päev haiget?
Muidugi on!
Agaavikoolitusel õpime tundma õigeid manustamisvõtteid, degusteerime parimaid agaavisaaduseid, tutvume tekiila- ja mezcalitootmise arhailiste ja tänapäevaste
tootmisprotsessidega. Muidugi ei jää ka lahti rääkimata asteekide ja konkistadooride
panused “jumalate nektari” arenguloos.
PAKETT SISALDAB:
- tehasetuur
- 3 tekiila degustatsioon
- 2 mezcali degustatsioon
- 2 kokteili
HIND: 49 eurot / inimene
KESTVUS: 1.5h
SUUPISTED: 8 - 12 eurot osaleja
Koolitused toimuvad vähemalt
6-liikmelistele seltskondadele eelregistreerimisega
BRONEERI KOHE SIIT:
Aitäh! Võtame sinuga ühendust esimesel võimalusel ning lepime kokku koolituse detailid täpsemalt!