KOKTEILIÕHTUSÖÖK VOL.2 / PENINUKI x GASTRONOMIST

Kuupäev: 30.09.2022
Algus: 19:00
Kohti üritusele: 30

Ainulaadsel pop-up kokteiliõhtusöögil kohtuvad    kohalik Peninuki Distillery ja Tartu tippkokkade Karl Pajussaar ja Andrus Saartok toiduprojekt nimega Gastronomist.

Õhtu juhatab sisse tuur destilleerimiskojas, kus      lisaks uutele teadmistele saab ka Peninuki tooteid degusteerida.

Õhtusöögil tuleb serveerimisele sügisene     3-käiguline menüü, mida saadab Peninuki    peabaarmeni Kristo Sauela värske kokteilimenüü.

Toidumenüü: Karl Pajusaar & Andrus Saartok / Gastronomist

Kokteilimenüü: Kristo Sauela / Peninuki peabaarmen

Tehasetuur: Martin Maatee / Peninuki tootmisjuht

Programm:
  • 18-30-19.00 : tervitusjook + suupisted
  • 19.00-20.00 : tehasetuur
  • 20-22 : 3-käiguline õhtusöök kokteilidega
  • 22- : lähem tutvus kokteimenüüga ja baarikapi täiendamine


MENÜÜ


EELROOG

Soolatud säinas / vetikas / karulauk

KOKTEIL

Umami Martini

Seaside gin / parmesan / basiilik / pirn / sidrun / laim

PEAROOG

Saaremaa punahirv / kuusevõrsekreem /pohlad / puraviku kaste

KOKTEIL

Forest Sour

Forest gin / kodune pohlaliköör / mandel / sidrun / munavalge

DESSERT

Kohv / tume šokolaad / kaerahelbed

KOKTEIL

Red Velvet

Peninuki whiskey blend / vermuti blend / pomelo / vaarikas


Õhtusöök kokteilidega 75 €
Õhtusöök alkoholivabade kokteilidega75 €